Thursday 19 November 2009

1ST CLASSIC AND SPORT CAR EXHIBITION & 6TH BOYZ STUFF SHOW



A very special thanks to my homeboy "Kleos" for the tip. That's right! Kleos!

"Την απόλυτη εμπειρία του κλασικού αυτοκινήτου θα ζήσουν οι επισκέπτες της 1ης Έκθεσης Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου (1st Cyprus Classic & Sport Car Exhibition). Εάν είστε λάτρης των αυτοκινήτων, ο Χώρος της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στη Λευκωσία μετατρέπεται σε έναν μοναδικό προορισμό οδήγησης και προσφέρει το απόλυτο event αυτοκινήτου της χρονιάς.

Στις 20 - 22 Νοεμβρίου οι επισκέπτες της έκθεσης η οποία διοργανώνεται παράλληλα με το 6ο Boyz Stuff Show (21 & 22 Νοεμβρίου με 9,000 επισκέπτες), θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά συλλεκτικά αυτοκίνητα αντίκες που χρονολογούνται από τις αρχές του αιώνα, αυτοκίνητα που άφησαν εποχή σε παγκόσμιο επίπεδο και πολλά γνήσια αυτοκίνητα – θρύλους του παρελθόντος.

Παράλληλα θα υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από supercars (Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche κλπ) καθώς και επίσημη παρουσία από τα μέλη του Ferrari Owners Club & Porsche Club.

Για τους λάτρεις της γρήγορης οδήγησης, θα υπάρχει ειδικό τμήμα με αγωνιστικά αυτοκίνητα, από τους κυπριακούς αγώνες του χθες και του σήμερα.

Στα πλαίσια της 1ης Έκθεσης Κλασικού και Σπορ αυτοκινήτου θα υπάρχουν αρκετές παρουσιάσεις κλασικών αυτοκινήτων, εκδηλώσεις, καθώς και βόλτες με ορισμένα από αυτά. Μία αληθινή έκθεση φωτογραφίας με θέμα το αυτοκίνητο, θα καθηλώνει τον επισκέπτη της έκθεσης μετατρέποντας την βόλτα του σε μία αξέχαστη εμπειρία!"

.

No comments:

Post a Comment