Wednesday 25 February 2009

Βραδιά Γιορτής Part Two


Με άστρο λαμπρό τον τεράστιο Λιέντσον


'Αλο

Η θριαμβευτική γατοεπιστροφή σε online προγνωστικά είναι γεγονός. Ξεκινώντας από σήμερα με κάσια 1000 Ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο παγκοσμίου φήμης Κουβάς Κάττος θα σας στέλνει ανελλιπώς ταμείο. Στόχος είναι τα 1000 να γίνουν 5000 μέχρι και το τέλος της σεζόν. Αν νομίζετε ότι εν λλίο το κέρδος να πα να γαμηθείτε.
Το λοιπόν

Ξεκινούμε την ανάλυση μας στο λαμπερό σεντόνι με το μεγάλο ματς της ημέρας. Ρεάλ-Λίβερπουλ στο Μπερναμπέου με την πάλαι ποτέ βασίλισσα της ευρώπης που πλέον δε μπορεί να περάσει καν στα προημιτελικά να αντιμετωπίζει την πιο κωλόφαρδη ομάδα που έχει γνωρίσει ο θεσμός, πράγμα που η Λίβερπουλ φροντίζει να μας θυμίζει με την απόδοση της στις εγχώριες διοργανώσεις. Η κάποτε Βασίλισσα λοιπόν που τελευταία δείχνει να βρίσκει φόρμα μετά και την επιστροφή του μοναδικού της παίκτη που μπορεί να διανύσει το γήπεδο σε λιγότερο από ένα τέταρτο (Άριεν Ρόμπεν),έχει τον πρώτο λόγο στο μάτς κατ εμέ. Γιατί?Ο κυριότερος λόγος είναι το φορμάρισμα της Ρεάλ σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν βλέπεται. Αν δείτε το σχόλιο του τεράστιου Von Strangeduck, είναι αμφίβολος και ο Τζέραρντ και ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτό. Προσθέστε και το ότι η Ρεάλ έχει καλύτερο υλικό, παίζει και στην έδρα της και τα πράγματα μιλούν από μόνα τους.
Εκτίμηση: 1 για την Βασίλισσα.

Λίγο πιο δίπλα στην Πορτογαλλία η Σπόρτινγκ φιλοξενεί τη Μπάγερν, μια από τις μεγαλύτερες πουτάνες στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που μας έχει γαμήσει άπειρα κουπόνια. Βίοι αντίθετοι στην τελευταία αγωνιστική καθώς η Σπόρτινγκ κέρδισε το Σούπερ ντέρμπι της Λισσαβώνας ενω η Μπάγερν γελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά φέτος. Με την επιστροφή του τεράστιου παικταρά Λιέντσον η Σπόρτινγκ μπορεί να πάρει προβάδισμα.
Εκτίμηση¨1 η Σπόρτινγκ για χαλαρά κουπόνια (2.87 eurobet), αξίζει ένα ποντάρισμα στον Λιέντσον να σκοράρει πρώτος.

Στο Λονδίνο η Τσέλσι του Χίντινγκ υποδέχεται τη Γιούβε. Από σημαντικές νίκες προέρχονται και οι 2 στα πρωταθλήματα τους και παρατάσσονται με όλα τους τα αστέρια πέραν των μακροχρόνιων απουσιών στυλ Εσιέν,Καρβάλιο,Κιελίνι(ο Ντελ Πιέρο ξεκουράστηκε στο ματς με την Παλέρμο). Η Γιούβε θα κατεβεί με στόχο το 0 και λογικά δεν χάνει.
Εκτίμηση: Στο Χ το ματς, με 0-0 και 1-1 για σκόρ,καλή περίπτωση και το under.

Τέλος στο Μαδριγάλ το κίτρινο υποβρύχιο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό της Ευρώπης. Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα οι γηπεδούχοι (Ροντρίγκες και Καπντεβίλα) που δεν αναμένεται όμως να απειληθούν ιδιαίτερα καθώς ο γνωστός Βάζελος θα κατεβεί με στόχο το 0. Τώρα αν πετάσει η σιήνα και σκοράρει κανένας Σαριέγκι πάλε ανάθεμαν τα. Μοναδικό πρόβλημα(??!!?) για Πανάθα ο Βύντρα!!!!!
Εκτίμηση:Under το πιο σίγουρο bet,X-1 ht/ft για όσους θέλουν να ρισκάρουν.

Η Χημεία συνοπτικά

Κουπόνι Νο.1
Ρεάλ 1 1.91 (Εurobet) x 100 Eυρώ Returns 191 Eυρώ

Κουπόνι Νο.2
Βιγιαρεάλ Less 1.66 (Εurobet)
Τσέλσι Less 1.57 (Εurobet)
Accumulator: 2.61 x 50 Eυρώ Returns 130 Eυρώ

Κουπόνι Νο.3
Βιγιαρεάλ Χ-1 ht/ft 4.33 (Εurobet)
Τσέλσι Χ-Χ ht/ft 5.00 (Εurobet)
Accumulator: 21.65 x 25 Eυρώ Returns 541 Eυρώ


Κουπόνι Νο.4
Liedson to score first goal 6.00 (Bwin) x 40 Ευρώ Returns 240 Eυρώ

Καλή Τύχη σε όλους μας αδέρφια κουμαρτζιήες

1 comment: